Waar staat onze praktijk voor?

Niemand komt voor zijn plezier bij de dokter
Als u naar de huisarts gaat, is er iets mis of bent u ongerust. Niemand gaat nu eenmaal voor zijn plezier naar de dokter. Het team van huisartspraktijk Vingerhoets probeert u hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat doen wij door goed naar u te luisteren, door met u mee te denken en door zo goed mogelijke medische zorg te leveren.

Via telefonisch overleg, een afspraak met de assistente, de praktijkondersteuner of met de huisarts proberen wij uw probleem helder te krijgen en zoeken wij samen met u naar een oplossing die bij u past.

Samen is beter
Maar wij kunnen het niet alleen! Niemand immers kent u beter dan uzelf. Bij het zoeken naar de achtergrond van uw probleem, maar ook bij het zoeken naar oplossingen nodigen wij u uit om mee te denken en mee te werken. Wij nemen niet alleen uw klacht serieus, maar ook uw eigen vermogen om bij te dragen aan herstel. Daarbij zal bij voorkeur gezocht worden naar oplossingen die u minder afhankelijk maken van zorg en medicijnen. Naar een aanpak die u in alle opzichten sterker maakt.

Kortom:

Onze kleinschalige en gemoedelijke praktijk wil dicht bij u staan. Wij werken vanuit de overtuiging dat naast goede medische zorg, een open en gelijkwaardige relatie de beste omstandigheden schept voor een effectieve behandeling. Daar mag u dan ook op rekenen. Zodat u zeker weet dat er steeds daadwerkelijke interesse voor u is, dat u altijd serieus genomen wordt en deskundige hulp of advies kunt verwachten. Waar u ook voor komt.