Inschrijven in de praktijk

 

De praktijk van dokter Vingerhoets  is de laatste jaren snel gegroeid. Wij vinden een goed en persoonlijke relatie met de patienten belangrijk waarbij wij waar nodig ook echt de tijd voor onze patienten willen nemen. Dit betekent echter ook dat wij er niet voor kiezen om zo groot mogelijk te worden.

Daarom is op dit moment is de praktijk zodanig vol dat wij tijdelijk een stop op nieuwe inschrijvingen hebben ingevoerd. Uitzonderingen kunnen worden gemaakt voor mensen uit een gezin waarvan een of meerdere leden al patiënt zijn en voor oud-patienten uit die eerder patiënt waren van dokter Vingerhoets in Hoogerheide.

Bij alle nieuwe inschrijvingen geldt dat wij geen patienten aannemen die wonen buiten ons praktijkgebied. De Bergse Plaat en Halsteren vallen niet in ons gebied.

Indien gewenst kunnen wij u wel op een wachtlijst plaatsen. Zodra de praktijk dan weer ruimte heeft voor nieuwe inschrijvingen zullen wij u benaderen met de vraag of u nog interesse heeft om ingeschreven te worden. WIlt u op de wachtlijst geplaatst worden, stuur dan een mail naar assistente.vingerhoets@mcdegrebbe.nl  met de tekst ‘verzoek plaatsing wachtlijst inschrijving’ en vermeld daarin het aantal personen en het adres.