Reizigersvaccinaties

Uw huisartspraktijk is erkend door  het Landelijk Centrum Reizigersvaccinaties (www.lcr.nl). Dit betekent dat u verzekerd bent van persoonlijke deskundige advisering, afgestemd op uw medische situatie welke is afgestemd op de meest actuele stand van zaken. De kosten hiervan worden door aanvullende verzekeringen vaak vergoed. Via onderstaande site kunt u nagaan of dat ook voor u geldt.

Voor adviezen en vaccinaties werken wij samen met de landelijke organisatie Reisprik. Dit garandeert u niet alleen de meest up to date adviezen voor alle bestemmingen ter wereld, maar ook de beste tarieven - en vaak worden de kosten door uw verzekering vergoed. Een vaccinatie-advies kan ook aangevraagd worden indien u niet in onze praktijk ingeschreven bent. Verder vindt u op de site alle tarieven en een handige mogelijkheid om na te gaan of reisvaccinaties door u verzekering vergoed worden.

Wilt u nu een vaccinatie-advies aanvragen? Klik dan hier om naar de site van Reisprik te gaan. Vul uw postcode in en klik dan op de link naar locatie Bergen op Zoom. Uw aanvraag wordt dan doorgestuurd naar onze praktijk. De rest wijst zich vanzelf. Via deze site kunt u ook nagaan of uw verzekeraar de kosten vergoedt: klik daarvoor op deze link . 


Wij wensen u een goede reis en een fijne vakantie. Een goede voorbereiding is het begin daarvan!

Het team van Huisartspraktijk Vingerhoets