Toekomstige ontwikkelingen

Wij blijven steeds streven naar het verbeteren van service en kwaliteit van onze dienstverlening. Hierbij hoort ook het ontwikkelen van nieuwe diensten. Zo zijn wij inmiddels gestart met een dienst waarbij u via e-mail uw herhaalrecepten kunt bestellen en bieden wij de mogelijkheid van consultatie per email. Sinds kort kunt u ook online afspraken maken. Voor het gebruik van deze diensten dient u zich eenmalig te registreren. Dit in verband met de veiligheid en privacy.

Verder breiden wij onze mogelijkheden voor medische diagnostiek steeds verder uit. Zo hebben wij de beschikking over apparatuur voor het maken van een ECG (hartfilmpje), het gedurende 24 uur continu registreren van uw bloeddruk of uw hartritme (bij hartkloppingen), het meten van uw longfunctie een oogmicroscoop voor nauwkeurig oogonderzoek en meting van de oogdruk. Zelfs het fotograferen en controleren van het netvlies (binnenzijde van het oog)  bij diabetespatienten kunnen wij geheel in eigen praktijk uitvoeren. Daarnaast heeft de praktijk een officiële erkenning voor reizigersadvies en reisvaccinaties naar de gehele wereld. Vaak wordt dit vergoed door uw verzekeraar.

Voor de nabije toekomst zijn er plannen voor het aanbieden van een systematische analyse van het risico op hart- en vaatziekten voor al onze patienten voor wie dat nog niet gebeurd is en het opzetten van een project om medicijngebruik bij met name ouderen, die vaak meerdere medicijnen tegelijk krijgen,  te evalueren en te bekijken of alles nog optimaal op elkaar afgestemd is.

Tot slot willen wij de interactie met onze patienten via de site uitbreiden. Het zelf inzien van uw dossier, het toevoegen van informatie, het inzien van labuitslagen en zelf online afspraken maken staan op ons verlanglijstje. Wij hopen hiermee in de nabije toekomst  te kunnen starten.

Houd voor nieuwe ontwikkelingen daarom de website in de gaten!