Afspraak maken

Spreekuur op afspraak


Dagelijks wordt er een spreekuur gehouden. Dit gebeurt op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 en 10.00 uur.

Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw contact. U bent niet verplicht deze reden op te geven Wel maakt u het hierdoor voor de arts mogelijk om zich beter voor te bereiden op het consult. Dit kan leiden tot een betere hulpverlening. Wilt u de reden van uw komst liever niet melden, geeft u dan in elk geval aan of u voldoende heeft aan een normaal consult, of dat u meer tijd denkt nodig te hebben.

 

Meer tijd nodig? Laat het ons weten!


Wij geven u graag de tijd die u nodig heeft. Heeft u meerdere klachten of vragen of wilt u de arts uitgebreider spreken? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda. Ook kunnen wij dan voorkomen dat de patiënt na u onnodig lang moet wachten en voorkomen wij uitloop van het spreekuur.  Als u vergeten bent te melden dat u meer tijd nodig heeft, kan het beter zijn dat er een vervolgafspraak wordt gemaakt.

Uiteraard kunt u er te allen tijde op rekenen dat de assistente net als de huisarts strikt vertrouwelijk met uw informatie om zal gaan. 

 

Nieuw: Online afspraak maken

Eind 2016 gaan wij starten met de mogelijkheid om Online een afspraak te maken. Hiervoor is een deel van het spreekuur beschikbaar. Voorkom dat u onnodig naar het spreekuur moet door eerst even na te gaan of u het wellicht zelf kunt oplossen. Een heel goede bron van informatie hiervoor is de website van Thuisarts.nl. Hier vindt u betrouwbare adviezen bij een groot aantal verschillende klachten. Kijk altijd even op deze site alvorens u een afspraak maakt voor het spreekuur.